MTV

Trött idag men klockan 8 drar jag igång igen med VJ Charlotte på MTV Sunday Supreme, hon är såå
härlig att sminka - porslinshy och kan bära i stort sett vilka färger som helst...

Dags att gå ner i studion..

Goooorgeus!!

Ögonskugga  MAC Embark
Eye kohl MAC Blooz
Highlighter MAC Shroom
Rosa läppglans egen blandning

Håret är lockat med en plattång och lite tuperat..
Bye för idag!

Plåtning!

Idag är det plåtning med mina underbara kompisar Anna och Malin! Vi håller på med ett litet projekt som än så länge är hemligt....Det var outfits i rasande fart och det var så kul att göra så många looks!

Tack Anna, Malin, Milla och Carro för en inspirerande dag, ni är grymma!

Här lite bilder:

Jag jobbar med Annas hy, använder Bobbi Browns tinted moisturizing balm medium och medium dark
för optimal lyster..

Igår köpte jag faktiskt en ny fransböjare på Make-up Store, helt okej faktiskt!

Bruna matta toner på ögonen, det här ska hålla hela dagen..

Fina Anna!

Vi piffar nytt efter varje bild, bra att ha en bra grund att jobba med..

Festfin och lite mer lila ögonskugga till Annas bruna öga är såå snyggt!
(MAC Parfait Amour)

Tack för idag! Vad bra vi är!!

Tema

Jag har tänkt på en längre tid att lägga ut lite temamake-uper ex. -Så sminkar du bort mörka ringar, etc. Först ut kommer att bli-Trött småbarnsmamma förvandlas till Glamourprinsessa..Återkommer snart med detta! Skriv gärna dina förslag på tema i kommentarer..

Bilder!


Ha en kul kväll!

Moulin Rouge!

Nu är det äntligen Fredag och jag och min kära kollega Chatarina (jo, hon stavar så) är ute på Lidingö och fixar ett gäng tjejer in för en stor fest med Moulin Rouge som tema. Det är verkligen skönt att kunna dra på rejält med både smink och hår, och jag är verkligen imponerad av H&M:s fransar med glitterkant som tjejerna köpt med, snygga!

Plåtning hos Monika!

Idag är det Julmat på tapeten när jag sminkar härliga Monika Ahlberg! Man blir alltid så inspirerad av Monika, hennes mat OCH hennes fantastiskt inbjudande hem! Nu vet jag precis vad jag ska laga till jul!

Sminktips när man jobbar med en sådan som Monica är att använda en bra primer eftersom Monika gör så mycket efter sminkningen, lagar mat, dekorerar m.m. Det kan ta tre timmar efter att man fixat sminkningen till första bild. Jag älskar Shiseidos primer i svart tub! Till Monicas läppar tog jag Diors läppglans "Diorkiss 861" som faktiskt smakar choklad! Hoppas jag inte förstörde Monikas smaklökar bara...
Hon är snygg!!

Festen!

Madeleine som smurf-tjejen-Grym sminkning!
Jag och värdinnan Jenny..

Halloween-fest!

Igår var det Halloween-fest och min lilla familj var utklädda! Jag och Anders var "Svenne och Lotta" och barnen var vampyrer...Det var hur kul som helst, tyvärr glömde jag kameran hos värdfolket men jag lägger ut alla bilder imorgon. Ett riktigt tips i sminkväg om man vill bli "afro-amerikan" är Diors "Dior Bronze Sun Powder Spray", jag använde den på hela armarna och även i ansiktet för att bli riktigt brun! Som sagt -alla bilder från festen lägger jag ut imorgon...

Först TV4-festen...

Kom ju på att före Halloween-festen imorgon har det ju blivit dags för TV4s årliga fest! Det är fredag kväll och jag har bestämt mig för en klänning från Permanent Vacation med gråa Acne stövlar..Sminket får bli lite mer sotigt än vanligt och snart går MACs eye kohl Black Karat varm över franskanten..

Mer halloween!

På Lördag är det ännu en Halloween-fest och nu är det hög nivå på utstyrseln...Tyvärr kan jag inte avslöja vilka jag och Anders ska klä ut oss till för värdinnan vet jag kikar in på min blogg då och då...Bara så du vet Jenny, nu är det blodigt allvar...Jag hoppas verkligen att det finns ett pris för bästa kostym! jag återkommer med min sminkning i steg för steg och jag lovar att det blir mycket smink...

Halloween!

Vi ska på Halloween-firande och här sparas inte på krutet...

RSS 2.0